levaalskaskratta.blogg.se

Onsdag 200205 - konsten att laga mat
Familjen tycker att det är rätt mysigt att ha mamman hemma när de kommer hem efter skola och jobb, i vart fall efter att jag börjat komma upp ur helvetesgapet igen....
 
Det som också ingår i "hemmamammapaketet" och som familjen med olika uppskattning blir varse är hur maten smakar nuförtiden. Det är, har jag uppfattat av de övriga i familjen, väldigt svårt att få till kryddningen och således smakresultatet med cytostatikaslemhinnor - munnen och svalget har ju en känsla av att vara insmörjt med matfett som inte vill försvinna, sådär som händerna blir efter att ha knådat ihop chokladbollar, vilket gör själva "smakaavprocessen" vid tillagning av maten lite opålitlig....
 
Alla svårigheter ska ju ha en lösning så lösningen är att maträtter som till synes skulle kunna vara det "vanliga" köttfärssås&spagetti blir något annat som exempelvis - tomatköttlinsgryta med spagetti - och den rätten "smakarsåhär".
 
Varför krångla till det?
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress